Door een wereldwijde computerstoring zijn wij op dit moment helaas niet of nauwelijks telefonisch bereikbaar. Excuus voor het ongemak

Installatie, zo geregeld

We zijn gespecialiseerd in het verduurzamen van woningen en gebouwen en hebben jarenlange ervaring met de montage van zonnepanelen op uiteenlopende daken. Daarom worden de zonnepanelen door onze ervaren monteurs vrijwel altijd binnen één dag gemonteerd.

1

Goed voorbereid aan de slag!

Vandaag worden jouw zonnepanelen geplaatst door ervaren monteurs van 365zon! Op de dag van de installatie beginnen de monteurs met het opbouwen van de veiligheidsvoorzieningen. Daarna bekijken ze jouw huis en controleren het dak. Voordat ze beginnen nemen ze het installatieproces met je door en overleggen alles tot in de kleine details. Op deze manier weet je precies waar je aan toe bent!

2

Installatie van jouw zonnepanelen

Soms wek je meer stroom op dan je nodig hebt. De stroom die je niet verbruikt, gaat automatisch terug het energienet op. De teruggeleverde stroom wordt automatisch ingehouden op je energierekening. Als je in totaal meer stroom teruglevert dan je afneemt, dan krijg je een terugleververgoeding.

3

Starten met besparen!

We hebben jarenlange ervaring met de montage van zonnepanelen op uiteenlopende daken. Daarom worden de zonnepanelen door onze ervaren monteurs vrijwel altijd binnen één dag gemonteerd. Onze monteurs zijn goed opgeleid en gecertificeerd, dus je kunt er altijd op rekenen dat de zonnepanelen vakkundig worden geïnstalleerd.

Ik ben super tevreden dat alles snel en duidelijk verlopen is. Heel vriendelijke mensen aan de telefoon gehad en ook de monteurs waren top. Ik ben erg blij met de zonnepanelen!

Rob uit Beek en Donk
Meer verhalen

Ontdek je rendement

Benieuwd of zonnepanelen iets voor jou zijn? Doe de geheel vrijblijvende dakscan en kom er binnen 1 minuut achter!