Onze klanten geven ons gemiddeld een 9,3!

We doen er elke dag alles aan om onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Wij zijn daarin betrokken, oplossingsgericht en eerlijk. Zo proberen we het verschil te maken voor jou, jouw straat, de buurt, de stad en heel Nederland! 

Al twintigduizend tevreden klanten in heel Nederland!

Onze ervaren monteurs zorgen ervoor dat elke installatie prettig verloopt. De meeste installaties zijn binnen een dag geregeld, dus je kunt de zonnepanelen vrijwel direct gebruiken.

Sinds we onze zonnepanelen hebben zijn onze maandlasten gedaald en is de waarde van ons huis gestegen!

Merel en Maarten uit Utrecht

Laatste reviews op klantenvertellen.nl

Bekijk ze allemaal
10 / 10

Geweldig

Vanaf moment van offerte tot en met de nazorg, alles was tot in de puntjes geregeld. We konden zelf een moment voor de plaatsing kiezen, de monteurs waren keurig op tijd, legden uit wat ze gingen doen, heel geroutineerd en je merkt aan alles dat ze weten wat te doen. Duidelijke uitleg en ook achteraf goede nazorg. Dit verdient een dikke pluim!

Helga kessels, Eindhoven
10 / 10

Zonnepanelen 365zon

Van het ontvangen van de offerte tot de levering helemaal tevreden. De installateurs waren zeer kundig, netjes en snel. In een ochtend lagen er 9 zonnepanelen op mijn dak. De app was binnen een paar minuten geinstalleerd en ik zag de eerste dag al meteen dat ze goed werkten. Heel blij met de geleverde zonnepanelen. Ze liggen nu een maand en hoop dat ik er nog lang plezier van kan hebben.

Linda , Eindhoven
8 / 10

Betrouwbare afspraken.

Vriendelijk en gekwalificeerd personeel. Kleine onvolkomenheden keurig hersteld Wat afgesproken is, is nagekomen.

Barto , Veendam
9 / 10

Zeer goed/snel en vakkundig gedaan

Ben zeer erg tevreden, en wat ook belangrijk is ze nemen al het afval netjes mee. En het is netjes afgeleverd.

Astrid van Nieuwenhuizen, Eindhoven
10 / 10

Door vereniging eigen huis hebben we snel een keuze gemaakt.

Tot nu toe zijn we erg tevreden over de zonnepanelen .

S.B.Jager, Aldeboarn
10 / 10

Top van A tot Z en verder!

Fijn bedrijf met heldere vriendelijke communicatie. Zowel in voorbereidende, uitvoerend als afrondende fase. Zelfs daarna. Mijn omvormer ging nl stuk en men heeft er alles aan gedaan om deze te vervangen. Ik kreeg zelfs een passende vergoeding voor de misgelopen opgewekte energie. Ook heel fijn dat er 1 medewerker aan je gekoppeld wordt die de processen coördineert. Op die manier weet je altijd waar je aan toe bent en wordt je niet van het kastje naar de muur gestuurd. Zeker een aanrader dus!

Lilian, Reusel

We staan voor je klaar

Bij 365zon zorgen we ervoor dat je altijd één contactpersoon hebt. Van advies tot installatie, maar ook daarna. Eén aanspreekpunt voor alles, wel zo prettig!

Neem contact met ons op