Zonnepanelen van 365zon

365zon is jouw toegewijde partner als het gaat om het benutten van de voordelen van zonne-energie. We zijn trots op onze expertise en specialisatie in het verduurzamen van zowel woningen als andere gebouwen door zonnepanelen op intelligente wijze te installeren en te beheren. Met onze jarenlange ervaring hebben we een grote kennis ontwikkeld van hoe zonnepanelen kunnen bijdragen aan het verbeteren van jouw persoonlijke woon- en leefomgeving. Onze aanpak is gericht op het optimaliseren van de voordelen van zonne-energie voor jou. Dit betekent dat we niet alleen zonnepanelen installeren, maar ook rekening houden met jouw specifieke behoeften en situatie. Of je nu een particuliere woningbezitter bent die zijn elektriciteitsrekening wil verlagen of een bedrijfseigenaar die duurzamer wil opereren, wij hebben de expertise om aan jouw unieke doelen te voldoen. Zo halen we samen met jou het optimale uit de zon.

Doe de dakscan

Energiekosten omlaag, wooncomfort omhoog

Met zonnepanelen van 365zon bespaar je al gauw honderden euro's per jaar op je energiekosten, verhoog je de waarde van je huis en verlaag je de CO₂-uitstoot van jouw huishouden. Ook dragen onze zonnepanelen bij aan een beter energielabel voor jouw huis. Met zonnepanelen investeer je dus niet alleen in een duurzame toekomst, maar ook in je eigen financiële welzijn en de waarde van je huis. Het is een win-winsituaties voor zowel jou als voor het milieu.

Hoeveel kosten zonnepanelen?

De kosten van zonnepanelen kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de grootte van het zonnepaneelsysteem, de kwaliteit van de panelen, de installatiekosten en eventuele extra componenten zoals omvormers en montagesystemen. Ook kunnen regionale prijsverschillen en subsidies of belastingvoordelen van invloed zijn op de uiteindelijke kosten. Over het algemeen kunnen de kosten voor een complete zonnepanelen installatie variëren tussen de €4.100 en €14.500 of meer (incl. plaatsing en omvormer). Voor een exacte berekening kun je gemakkelijk een dakscan laten doen. Deze geeft meteen weer hoeveel zonnepanelen zullen kosten op jouw dak.

De terugverdientijd van zonnepanelen

De terugverdientijd van zonnepanelen varieert afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de initiële kosten van het zonnepaneelsysteem, de hoeveelheid zonne-energie die het genereert, de energieprijzen in jouw regio, eventuele subsidies of belastingvoordelen, en hoeveel energie je zelf verbruikt en teruglevert aan het elektriciteitsnet. In Nederland en veel andere landen wordt de gemiddelde terugverdientijd van zonnepanelen geschat op ongeveer 6 jaar. Dit betekent dat je na deze periode de initiële investering hebt terugverdiend via besparingen op je energierekening. Na de terugverdientijd blijven zonnepanelen nog vele jaren elektriciteit genereren, totaal gaan zonnepanelen gemiddeld 25 jaar mee, waardoor je nog meer bespaart op je energiekosten en mogelijk zelfs geld verdient door overtollige energie terug te leveren aan het net.

Energie terugleveren aan je energieleverancier

Soms wek je meer stroom op dan je nodig hebt. De stroom die je niet verbruikt, gaat automatisch terug het energienet op. Als je in totaal meer stroom teruglevert dan je afneemt, dan krijg je een terugleververgoeding. De teruggeleverde stroom wordt op je energierekening verrekend via een systeem van saldering. Dit betekent dat de elektriciteit die je teruglevert, wordt afgetrokken van de elektriciteit die je van het net hebt afgenomen. Als je in een bepaalde maand meer elektriciteit hebt opgewekt dan je hebt verbruikt, wordt het overschot aan elektriciteit verrekend met je toekomstige elektriciteitsrekeningen. Wanneer je gedurende een heel jaar meer elektriciteit teruglevert dan je hebt afgenomen, kom je in aanmerking voor een terugleververgoeding. Dit betekent dat de energieleverancier jou een vergoeding betaalt voor de extra elektriciteit die je aan het net hebt geleverd. De tarieven voor terugleververgoedingen kunnen variëren afhankelijk van de energieleverancier en de regio waarin je woont.

Heeft investeren in zonnepanelen zin?

Investeren in zonnepanelen blijft een verstandige keuze. Op dit moment is de salderingsregeling nog steeds van kracht, het wetsvoorstel om de salderingsregeling af te schaffen is namelijk weggestemd. Goed nieuws dus voor mensen met zonnepanelen, zij kunnen blijven salderen! Nog geen panelen? Profiteer dan van de snelste terugverdientijden ooit! Zonnepanelen zij nog nooit zo scherp geprijsd. Dat in combinatie met de blijvende salderingsregeling maakt dat zonnepanelensystemen zelfs al binnen 5 jaar terugverdiend kunnen worden.

Dit zijn de voordelen van zonnepanelen

Het nemen van zonnepanelen biedt eental aan voordelen, zowel financieel als milieuvriendelijk. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen die onze zonnepanelen zullen leveren: Besparing op energiekosten: zonnepanelen stellen je in staat om je eigen elektriciteit op te wekken, waardoor je minder afhankelijk bent van traditionele energieleveranciers. Dit resulteert in aanzienlijke besparingen op je energierekening. Terugverdientijd: hoewel de initiële investering in zonnepanelen kosten met zich meebrengt, is de terugverdientijd over het algemeen relatief kort. Na ongeveer 6 jaar beginnen de panelen (meestal) geld op te leveren, en gedurende hun levensduur kunnen ze aanzienlijke besparingen opleveren. Milieuvriendelijk: zonnepanelen zijn een schone en hernieuwbare bron van energie. Het gebruik ervan vermindert de uitstoot van schadelijke broeikasgassen en draagt bij aan de vermindering van de koolstofvoetafdruk. Stimuleren van waarde van je huis: zonnepanelen kunnen de waarde van je huis verhogen. Potentiële kopers worden vaak aangetrokken tot woningen met zonne-energiesystemen vanwege de lagere energiekosten en de duurzame uitstraling. Onafhankelijk van energieprijzen: zonnepanelen verminderen je afhankelijkheid van schommelende energieprijzen, waardoor je meer controle hebt over je energiekosten.

onze zonnepanelen

Bekijk ook onze andere oplossingen:

De beste zonnepanelen voor op jouw dak

Bij het kiezen van de beste zonnepanelen voor jouw dak zijn er verschillende factoren om te overwegen. Het begint met het bepalen van jouw specifieke energiebehoeften en budget. Vervolgens moet je rekening houden met de beschikbare ruimte op je dak. Mocht het zo zijn dat je beperkte dakruimte hebt dan is het verstandig om hoogefficiënte panelen aan te schaffen. Dit zijn panelen die meer elektriciteit kunnen produceren op een kleiner oppervlak. Bij 365zon bieden we verschillende zonnepanelen aan met allemaal zijn eigen eigenschappen en voordelen. Voor meer informatie kun je meteen contact met ons opnemen.

Contact

Installatie binnen een dag geregeld

We hebben jarenlange ervaring met de montage van zonnepanelen op uiteenlopende daken. Daarom worden de zonnepanelen door onze ervaren monteurs vrijwel altijd binnen één dag gemonteerd. Onze monteurs zijn goed opgeleid en gecertificeerd, dus je kunt er altijd op rekenen dat de zonnepanelen vakkundig worden geïnstalleerd. Zo kun je binnen no-time optimaal profiteren van zonne-energie op jouw locatie.

Waarom je zonnepanelen kopen bij 365zon?

Wij onderscheiden onszelf doordat onze focus ligt op kwaliteit en klanttevredenheid. Wij werken samen met vooraanstaande fabrikanten om hoogwaardige zonnepanelen en bijbehorende componenten te leveren, zodat je kunt vertrouwen op duurzame en betrouwbare producten. Onze monteurs zorgen ervoor dat de zonnepanelen correct worden geplaatst en aangesloten, en we streven naar een soepel installatieproces, zodat je snel kunt profiteren van de voordelen van zonne-energie. Onze klantenservice staat altijd voor je klaar om eventuele vragen of zorgen te beantwoorden, en we bieden ondersteuning gedurende het hele proces, van de eerste consultatie tot de installatie en daarna. Kortom, 365zon is jouw betrouwbare partner voor hoogwaardige zonnepanelen oplossingen.

Installatie

Bij 365zon kies je voor zekerheid

Ontdek je rendement

Benieuwd of zonnepanelen iets voor jou zijn? Doe de geheel vrijblijvende dakscan en kom er binnen 1 minuut achter!