Over 365zon

365zon is van oorsprong een Eindhovens bedrijf. Inmiddels hebben we installatieteams en servicepunten door heel Nederland en hebben we ons hoofdkantoor verhuisd naar Best. Wij zijn een betrokken partner als het aankomt op zonnepanelen en zijn gespecialiseerd in het verduurzamen van woningen en gebouwen.
Doe de dakscan

Energiekosten omlaag, wooncomfort omhoog

Met zonnepanelen van 365zon bespaar je al gauw honderden euro's per jaar op je energiekosten, verhoog je de waarde van je huis en verlaag je de CO2 uitstoot van jouw huishouden. Ook dragen onze zonnepanelen bij aan een beter energielabel voor jouw huis.

 

Energie terugleveren aan je energieleverancier

Soms wek je meer stroom op dan je nodig hebt. De stroom die je niet verbruikt, gaat automatisch terug het energienet op. De teruggeleverde stroom wordt automatisch ingehouden op je energierekening. Als je in totaal meer stroom teruglevert dan je afneemt, dan krijg je een terugleververgoeding.

Installatie binnen een dag geregeld

We hebben jarenlange ervaring met de montage van zonnepanelen op uiteenlopende daken. Daarom worden de zonnepanelen door onze ervaren monteurs vrijwel altijd binnen één dag gemonteerd. Onze monteurs zijn goed opgeleid en gecertificeerd, dus je kunt er altijd op rekenen dat de zonnepanelen vakkundig worden geïnstalleerd.

Al twintigduizend tevreden klanten in heel Nederland!

Onze ervaren monteurs zorgen ervoor dat elke installatie prettig verloopt. De meeste installaties zijn binnen een dag geregeld, dus je kunt de zonnepanelen vrijwel direct gebruiken.

Heb je een vraag?

Onze medewerkers beantwoorden je vraag zo snel mogelijk! Vermeld je postcode en huisnummer voor nog snellere service. Ook zijn we eenvoudig te bereiken via ons algemene nummer.

Direct contact opnemen

Benieuwd of zonnepanelen iets voor jou zijn? Doe de geheel vrijblijvende dakscan en kom er binnen 1 minuut achter!

Ontdek je rendement