Aiko Solar 455 WP

AIKO Solar, opgericht in 2009 is een van de grootste cellen producenten ter wereld. Bij AIKO ligt de focus op kwaliteit en streeft het naar geavanceerde technologie. Dit doen zij met constante innovatie en het optimaliseren van de waardecreatie voor de klant, aan de hand van het aangaan van partnerschappen.  In 2018 werd AIKO nummer 1 in zowel de wereldwijde verzending van PERC-cellen als de wereldwijde verzendingen van bificial cellen.

Met een zeer groot trackrecord op celproductie heeft AIKO al verschillende awards en certificaten ontvangen voor hun PERC en bifical cellen. Zo werd het merk in 2021 uitgeroepen tot de nummer 1 in wereldwijde verzending van deze cellen. In juni van dat jaar brachten zij de N-Type ABC celtechnologie op de markt. De N-Type ABC serie van AIKO Solar heeft een esthetische uitstraling door zijn volledig zwarte design, waarvoor zij ook een award hebben ontvangen.

Uiterlijk

Zeer mooi design en excellente afwerking

Prijs / kwaliteit

Onze experts van 365zon vinden dat dit paneel van Aiko een heleboel waar voor zijn geld biedt!

Garantie

25 jaar garantie

Algemeen

Het zwart geanodiseerd aluminium frame en busbar aan de achterkant maakt het paneel zeer populair in de residentiele sector. De zonnepanelen met monokristallijn siliciumcellen zijn voorzien van 3,2 mm gehard glas met antireflectie coating. Ze beschikken over een zeer hoog rendement van wel 23% en hebben het hoogste vermogen dat de markt te bieden heeft in dit formaat zonnepaneel.

Bijzonderheden

Dit paneel is uniek in zijn soort en niet overal beschikbaar. 365zon is trost dat het dit premium paneel kan en mag aanbieden. Een opsommig van wat het zonnepaneel zo bijzonder maakt: een extreem hoge efficiëntie van maarliefst 23,1%! Betere preformance met Partial shading techniek. Volledig PFAS vrij + kinder- en oeigoerenarbeid vrij (en aantoonbaar!). Brandveiliger door uitschakeling van hotspots. Bifacial; het opvangen van zonlicht aan zowel de voor- als achterkant van het paneel.

Specificaties

Kleur

Zwart

Vermogen

455 WP

Afmetingen

1757 × 1134 × 30 mm

Aantal cellen

108

Type

Monokristallijn Silicon Shingled