Door een wereldwijde computerstoring zijn wij op dit moment helaas niet of nauwelijks telefonisch bereikbaar. Excuus voor het ongemak

Zappi laadpaal

De Zappi laadpaal is een slimme EV-lader die meer kan dan alleen een elektrische auto opladen. Het is een hoogwaardig product met uitgebreide garanties, functionaliteiten en instellingen. Zo kan er met deze laadpaal door middel van een uniek laadprogramma geladen worden met 100% groene stroom opgewekt door de eigen zonnepanelen installatie.

Kies voor 3 oplaadstanden!

De Zappi laadpaal maakt laden via 3 oplaadstanden mogelijk, de FAST, ECO en ECO+ modussen. Bij de ECO+ modus wordt het laadvermogen afgestemd op de energie die wordt opgewekt bij de zonnepanelen, dit maakt het mogelijk dat een auto voor 100% met duurzame energie wordt volgeladen. De ECO modus is te vergelijken met de ECO+ modus alleen deze blijft doorladen daar waar de ECO+ modus stopt als de zon wegvalt. Tot slot de FAST modus, deze laad op vol vermogen. Handig voor snel gebruik van een lege elektrische auto.

Een slimme app

De Zappi laadpaal komt met een gratis te downloaden applicatie. De applicatie is gekoppeld aan de laadpaal en geeft veel inzicht, zo geeft het onder andere inzicht in de stroomrichting van de installatie.

De voordelen van Zappi

Load balancing, geen abonnement. Laden met zonne-energie. Veiligste in zijn klasse. Eenvoudige bediening vanuit de app. Software-updates op afstand. 3 jaar garantie.

Thuis zakelijk laden

Thuis zakelijk laden en de kosten verrekenen zonder abonnement. Het is mogelijk met de Zappi. Met behulp van een download functie zijn laadkosten op een eenvoudige in te manier inzien. Hiermee kan er thuis zorgeloos en voordelig gebruik gemaakt worden van een zakelijke elektrische auto.

Doe een aanvraag!

Enthousiast geraakt over de Zappi thuislaadoplossing? Doe dan een aanvraag! We nemen de details met u door en zorgen voor een vlotte installatie.

Doe een aanvraag

Bekijk onze andere oplossingen: