Zonnepanelen Almere

Zonnepanelen in Almere zijn een steeds populairdere optie voor het opwekken van duurzame energie. Met de schone en onuitputtelijke energiebron van de zon, die de hele dag door schijnt, is het verstandig om je dak in Almere te laten voorzien van zonnepanelen. Bij 365zon kun je een gratis dakscan aanvragen om te bepalen of jouw dak geschikt is voor zonnepanelen. Daarnaast laat de scan ook zien wat het rendement van je panelen is! Wil je meer weten over duurzame energie en hoe dat past bij je dak in Almere? Neem dan contact met ons op.

Contact

Ontdek je rendement

Benieuwd of zonnepanelen iets voor jou zijn? Doe de geheel vrijblijvende dakscan en kom er binnen 1 minuut achter!

Zonnepanelen in Almere professioneel installeren

Wanneer je besluit om te investeren in duurzame energie, dan is het verstandig om naar een ervaren installateur van zonnepanelen in Almere te zoeken. 365zon is een professioneel bedrijf dat gespecialiseerd is in de installatie van zonnepanelen. We helpen je bij elke stap, van advies tot installatie en alles wat daar tussenin komt. Er wordt altijd gecommuniceerd via een vast contactpersoon, wat het proces prettig maakt. Met onze professionele service en kennis biedt 365zon een goede oplossing voor de installatie van zonnepanelen in Almere.

Met zonnepanelen op je dak in Almere heb je een win-winsituatie

Door zonnepanelen te installeren, kun je aanzienlijk besparen op je energiekosten en bijdragen aan een groene energievoorziening. Je bent minder afhankelijk van het netwerk doordat je zelf energie produceert met de panelen. Het risico op stroomuitval is lager, maar misschien nog belangrijker is het verlagen van de energierekening! Zonnepanelen in Almere staan voor een slimme investering voor iedereen die wil werken aan een duurzame toekomst en een verbetering van het wooncomfort.

Profiteer van zonnepanelen in Almere

Hoewel de landelijke subsidie voor zonnepanelen niet meer bestaat, kun je in sommige gemeenten nog gebruikmaken van lokale regelingen. Het is de moeite waard om dit te onderzoeken voordat je begint met de installatie. Let dan ook op alle regels en voorwaarden die aan de subsidieregeling vastzitten. Op die manier weet je zeker dat je het maximale uit je investering haalt en profiteert van duurzame energie, maar ook van andere besparingen door het installeren van zonnepanelen in Almere.

Ervaar het rendement van je zonnepanelen in Almere

Ondanks dat je tegenwoordig niet meer zo veel kunt verdienen aan de ongebruikte energie van zonnepanelen als eerder, kun je nog steeds een flink rendement hebben. Je dak wordt de hele dag blootgesteld aan zon en je verbruikt veel meer energie dan je denkt. Wat je bespaart met de energie die wordt opgewekt door zonnepanelen op je dak in Almere zie je heel duidelijk terug op de jaarafrekening van je energieleverancier! Daarnaast is de terugleverregeling nog niet helemaal weg en kun je hier afbouwend nog gebruik van maken tot 2030.

Voor zonnepanelen in Almere vraag je een offerte aan bij 365zon

Met 365zon vraag je eenvoudig een offerte aan en weet je precies wat je te wachten staat voordat je kunt profiteren van alle voordelen. Heb je nog twijfels? Stel gerust meer vragen aan onze specialisten of lees reviews over de ervaringen van anderen. Onze klanten vertellen uitgebreid over hun belevenissen. We hopen dat je net zo tevreden bent met onze service, de dalende maandlasten en de toegenomen waarde van je huis.

 • Hoe werken zonnepanelen?

  Een van de meest gestelde vragen bij 365zon is: hoe werken zonnepanelen? Het is namelijk best een ingewikkeld proces om daglicht om te zetten in energie waarmee je bijvoorbeeld je smartphone kunt opladen. In de basis is het zo dat zonnepanelen cellen bevatten die reageren op licht. Die beweging (energie) kun je omzetten in stroom en door een omvormer te gebruiken wordt die stroom geschikt voor het net. Wil je meer weten?

  Hoe werken zonnepanelen precies?
 • Kunnen er zonnepanelen op mijn dak in Almere?

  Er zijn een aantal factoren om rekening mee te houden bij het bepalen of zonnepanelen geschikt zijn voor uw dak, zoals de grootte en de oriëntatie van het dak, de hellingshoek en de beschikbare ruimte. Het is ook belangrijk om te controleren of er eventuele plaatselijke regelgeving of beperkingen zijn die van invloed zijn op de installatie van zonnepanelen op je dak. 365zon controleert altijd samen met jou wat de mogelijkheden voor jouw woning zijn.

 • Waarom zonnepanelen aanschaffen voor mijn woning in Almere?

  De volgende voordelen zijn goede redenen om zonnepanelen aan te schaffen voor je woning in Almere.

  1. Besparing op energiekosten: zonnepanelen kunnen helpen om je energiekosten te verlagen, omdat je de opgewekte elektriciteit zelf kunt gebruiken in plaats van stroom te kopen van een energiebedrijf.
  2. Duurzame energie: zonnepanelen produceren schone en hernieuwbare energie, waardoor u bijdraagt aan verminderde CO2-uitstoot en afhankelijkheid van conventionele energiebronnen.
  3. Hogere woningwaarde: zonnepanelen kunnen de waarde van uw woning verhogen, omdat veel kopers geïnteresseerd zijn in woningen met duurzame energie-installaties.
 • Wat kosten zonnepanelen voor mijn woning in Almere?

  Er zijn verschillende soorten zonnepanelen met elk hun eigen kwaliteitsniveau en prijs. Wees dus slim en bepaal je budget, zodat je precies weet wat voor kwaliteit je ervoor terugkrijgt. Neem gerust contact met ons op als je niet helemaal zeker bent welke optie de beste is voor jouw situatie - we bekijken samen de mogelijkheden!

Ontdek je rendement

Benieuwd of zonnepanelen iets voor jou zijn? Doe de geheel vrijblijvende dakscan en kom er binnen 1 minuut achter!

Sinds we onze zonnepanelen hebben zijn onze maandlasten gedaald en is de waarde van ons huis gestegen!

Merel en Maarten uit Utrecht
Ontdek jouw rendement

Klanten vertellen

10 / 10

Geweldig

Vanaf moment van offerte tot en met de nazorg, alles was tot in de puntjes geregeld. We konden zelf een moment voor de plaatsing kiezen, de monteurs waren keurig op tijd, legden uit wat ze gingen doen, heel geroutineerd en je merkt aan alles dat ze weten wat te doen. Duidelijke uitleg en ook achteraf goede nazorg. Dit verdient een dikke pluim!

Helga kessels, Eindhoven
10 / 10

Zonnepanelen 365zon

Van het ontvangen van de offerte tot de levering helemaal tevreden. De installateurs waren zeer kundig, netjes en snel. In een ochtend lagen er 9 zonnepanelen op mijn dak. De app was binnen een paar minuten geinstalleerd en ik zag de eerste dag al meteen dat ze goed werkten. Heel blij met de geleverde zonnepanelen. Ze liggen nu een maand en hoop dat ik er nog lang plezier van kan hebben.

Linda , Eindhoven
8 / 10

Betrouwbare afspraken.

Vriendelijk en gekwalificeerd personeel. Kleine onvolkomenheden keurig hersteld Wat afgesproken is, is nagekomen.

Barto , Veendam
9 / 10

Zeer goed/snel en vakkundig gedaan

Ben zeer erg tevreden, en wat ook belangrijk is ze nemen al het afval netjes mee. En het is netjes afgeleverd.

Astrid van Nieuwenhuizen, Eindhoven
10 / 10

Door vereniging eigen huis hebben we snel een keuze gemaakt.

Tot nu toe zijn we erg tevreden over de zonnepanelen .

S.B.Jager, Aldeboarn
10 / 10

Top van A tot Z en verder!

Fijn bedrijf met heldere vriendelijke communicatie. Zowel in voorbereidende, uitvoerend als afrondende fase. Zelfs daarna. Mijn omvormer ging nl stuk en men heeft er alles aan gedaan om deze te vervangen. Ik kreeg zelfs een passende vergoeding voor de misgelopen opgewekte energie. Ook heel fijn dat er 1 medewerker aan je gekoppeld wordt die de processen coördineert. Op die manier weet je altijd waar je aan toe bent en wordt je niet van het kastje naar de muur gestuurd. Zeker een aanrader dus!

Lilian, Reusel